Eerste versie ‘Ensuring Daisy’ afgesloten

Dit maakt deel uit van de reeks: Ensuring Daisy


De eerste versie van
Ensuring Daisy, het feuilleton over mijn werk bij de blindenbibliotheken is klaar. In 43 stukjes krijgt de lezer een idee van mijn loopbaan daar. Maar de serie is nog lang niet af en gaat gewoon door!

De deeltjes die nu geschreven zijn worden aangevuld en verder uitgewerkt. De nieuwe stukjes komen tussen de bestaande in te staan, genummerd met bijv. 31-1, 31-2, enzovoorts. Het uitgangspunt is om chronologisch te werk te gaan, maar als ik een aardig ideetje heb voor een verhaal dat zich later in de tijdlijn afspeelt, dan plaats ik het bij het verhaal waar het ’t best bijhoort.
De nieuwe stukjes worden wat meer verhalend, wat anekdotischer dan de beschrijvende, die verslag doen van de hoofdlijn en er zullen ook (verzonnen) persoonsnamen in voorkomen. (Waarbij de overeenkomsten met bestaande personen op louter toeval berust…)

De toevoeging ‘Gesproken boeken’, voorafgaand aan de titels van de verhalen was bedoeld om op de voorpagina duidelijk aan te geven dat het om deze serie ging, onderscheidend van de andere onderwerpen op het blog. Aangezien de verwijzing naar de verhalen van ‘Ensuring Daisy’ nu bovenaan elk stukje staat, zal de toevoeging ‘Gesproken boeken’ boven de vorige stukjes geleidelijk aan verdwijnen.

De serie wordt goed gelezen, zo blijkt wel uit de statistieken. Onlangs las een bezoeker twintig verhalen op een dag! Ik schrijf het voor mijn plezier en met de prettige gedachte dat deze geschiedenis nu ergens wordt vastgelegd.

Over Ruud van der Meulen

Nieuws, media, politiek (liberaal), geschiedenis, taal, schrijft wat, lezer, musiceert wat, sporthater, slechtziend
Dit bericht werd geplaatst in Visueel gehandicapt en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s